ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το www.nimatris.gr, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος,κάθε φορά που το θεωρεί απαραίτητο χωρίς καμία προειδοποίηση.
Οι πληροφορίες (γραφικά,φωτογραφίες,σχέδια,κείμενα κ.λ.π.) και οι υπηρεσίες που εμφανίζονται στο www.nimatris.gr, ανήκουν αποκλειστικά και μόνο σ’αυτό, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.Απαγορεύεται λοιπόν οποιαδήποτε αντιγραφή, διάδοση, αναπαραγωγή, μεταποίηση μέρους ή του συνόλου αυτών από τους επισκέπτες, χρήστες ή συνεργάτες του, για οποιαδήποτε άλλο λόγο πέρα από την προσωπική χρήση.Τυχόν αντιγραφή, διάδοση, αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτιση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου, με οποιαδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειάς της.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nimatris.gr, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνής νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα www.nimatris.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής,είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών στοιχείων.(π.χ. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, σταθερό ή κινητό τηλέφωνο κ.λ.π.).
Το Nimatris για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών,λαμβάνει τις πιο προηγμένες μεθόδους και όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας.Προσωπικά δεδομένα που μπορεί να δηλώσετε οπουδήποτε στις σελίδες του www.nimatris.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την πιθανή μεταξύ μας συναλλακτική σχέση και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν, να αποκαλυφθούν ή να δημοσιοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο, στις αρμόδιες και μόνο αρχές.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΩΝ

Το www.nimatris.gr,έχει πάντα την καλύτερη διάθεση και προσπαθεί να σας παρέχει τις υψηλότερες υπηρεσίες ποιότητας.Σε περιπτώσεις όμως μη διαθεσιμότητας κάποιων προ’ι’όντων,ουδεμία ευθύνη φέρει,αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών.Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα και οτιδήποτε άλλες λεπτομέρειες είναι απαραίτητες ώστε να ξεκινήσουμε την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν για κάποιο λόγο αλλάξατε γνώμη, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα  6973749130 , 2841090103.Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν έχει τιμολογηθεί-εκτελεστεί, θα ακυρωθεί.Σε αντίθετη περίπτωση,δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.

ΑΛΛΑΓΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΩΝ

Πριν απ’όλα θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συννενόηση με το κατάστημα στα τηλέφωνα : 6973749130 , 2841090103
Αλλαγές,επιστροφές και αντικατάσταση προ’ι’όντων,γίνεται στις κάτωθι περιπτώσεις:

α) Σε κάθε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη,μπορείτε να αντικαταστήσετε κάτι που αγοράσατε, με κάποιο άλλο προϊόν,ίσης ή μεγαλύτερης αξίας,εντός 10 ημερών,εφόσον αυτό βρίσκετε στη συσκευασία του,είναι σε άριστη κατάσταση όπως σας παραδόθηκε, δεν είναι εμπόρευμα προσφοράς ή εμπόρευμα με το μέτρο και συνεπώς έχει κοπεί στα μέτρα σας.(π.χ. ειδικές παραγγελίες κ.λ.π.).Στην περίπτωση αυτή ,σας επιβαρύνει το κόστος της επιστροφής των προϊόντων.

β) Στην περίπτωση που υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν,εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης, σας το αντικαθιστούμε με δικά μας έξοδα,σε χρόνο αντίστοιχο της διαθεσιμότητάς του και εφόσον το παραλάβουμε και διαπιστωθεί η ελαττωματικότητά του.

γ) Στην περίπτωση που από λάθος δικό μας, σας παραδόθηκαν άλλα προ’ι’όντα,τελείως διαφορετικά από αυτά που είχατε παραγγείλει με δικά μας έξοδα και κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης.

ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που λόγω απουσίας σας δεν παραλάβατε την παραγγελία σας και σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν αναζητήσατε το δέμα και επέστρεψε σε μας, χρεώνεστε τα έξοδα επιστροφής.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η αποστολές για παραγγελίες λιανικής γίνονται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή και φθάνουν στην πόρτα σας με courier , μέσα σε 2 έως 7 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Παρακαλώ σημειώστε ότι σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές θα πρέπει να παραλάβετε εσείς το δέμα διότι ενδέχεται να μην υπάρχει δίκτυο ή ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή. Αποστολές μέχρι την πόρτα σας 5,50 ευρώ.

Με την λήψη της παραγγελίας σας ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας, για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας και να συννενοηθούμε τον τρόπο της αποστολής του πακέτου σας.

Close

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.